Uncategorized

Молитва за сина

Молитва за сина є невід’ємною частиною духовного життя батьків. Вона допоможе матерям, чиї сини сьогодні захищають Святу українську землю.

Молитва за сина спонукає батьків зосередитися на благословенні, милості та захисті свого сина перед Господом. Молитва має на меті очищення від гріхів, звернення уваги Божого покрову на потреби та безпеку сина, а також благословення на його майбутнє.

Молитва за сина є важливою складовою духовного життя батьків. Усвідомлення потреби молитися за свого сина і просити Божого захисту над ним допомагає батькам зосередитися на його добробуті та духовному розвитку.

Молитва за сина – це спосіб висловити свою любов і турботу. Коли ви молитеся за свого сина, ви кажете йому, що він вам важливий і що ви думаєте про нього. Це може допомогти йому відчувати підтримку і любов.

Молитва за сина – це спосіб попросити Бога про захист і провід. Коли ви молитеся за свого сина, ви просите Бога захистити його від небезпек війни. Ви також можете попросити Бога дати йому мудрості та сили, щоб виконати свій обов’язок.

Молитва за сина – це спосіб знайти втіху і надію. Коли ви молитеся за свого сина, ви можете знайти втіху в тому, що Бог знає про його ситуацію і піклується про нього. Ви також можете знайти надію в тому, що Бог допоможе вашому синові повернутися додому живим і неушкодженим.

Читайте також: МОЛИТВА ОБЕРІГ ЗА СИНА І ЗАХИСТ НАД НИМ

ТЕКСТ МОЛИТВИ

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитов заради Пречистої Твоєї Матері Почуй мене, грішну і негідну рабу Твою (Ваше ім’я).

Господи, в милості Твоєї влади чадо моє (ім’я сина), помилуй і спаси Його Імені Твого заради.
Господи, прости йому всі гріхи, вільні і мимовільні, вчинені ним перед Тобою.

Господи, настав його на істинний шлях заповідей Твоїх і направ його і просвіти світлом твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тіла. Господи, благослови його в домі, біля дому, в полі, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого володіння.

Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від марної смерті. Господи, захисти його від видимих і невидимих ворогів, від всяких бід, скорбот і нещасть.

Господи, зціли його від всяких хворіб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегши його душевні страждання і скорботи.

Господи, даруй йому благодать Святого Духа на багато літ життя і здоров’я, цнотливості.
Господи, дай йому Своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження.

Господи, даруй і мені рабі Твоїй, Батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранки, дні, вечори і ночі, імені Твого заради, бо Царство Твоє вічне, всесильне і всемогутнє.

АМІНЬ.

МОЛИТВА ЗА СИНА (ЩЕ ОДИН ВАРІАНТ)

Боже Всемогутній,

Я молюся за свого сина, [ім’я].

Я прошу Тебе захистити його від небезпек війни.

Дай йому мудрості та сили, щоб виконати свій обов’язок.

Поверни його додому живим і неушкодженим.

Я вірю в Твою любов і милість.

В ім’я Ісуса Христа, амінь.

Говоріть молитву щиро від усього серця і ваші слова буде почуто.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.