Головне Духовне

Молитва Оберіг Для Сина, Молитва Від Матері Та Особиста Молитва

Кожна жінка і кожна сім’я мріють про народження дитини. Якщо жінки не особливо категорично ставляться до статі майбутнього малюка, то чоловіки хочуть більше хлопчиків. Частково це пов’язано з тим, що хлопчик є спадкоємцем і тим самим чоловік підтверджує свій статус самця в суспільстві. Але крім бажання народити сина, батьки хочуть виростити його хорошою людиною, а також захистити від усіх негативних факторів.

Незважаючи на вік дитини, для батьків вона завжди буде маленькою. І для того, щоб захистити сина від усіх життєвих негараздів, можна поставити захист над ним. Молитва оберіг для сина і захисту над ним — це те, чому присвячує себе кожна мати, та й вважається, що саме батьківська молитва за чадо своє несе в собі дуже велику силу.

Найчастіше батьки звертаються з проханням про:

  • здоров’я;
  • щастя;
  • захист від усіх негараздів;
  • матеріальний достаток;
  • розумовий розвиток дитини.

Як читати?

Часто материнські руки порівнюють з крилами ангела, які можуть захистити від будь-якої проблеми, материнські слова здатні підбадьорити у найскладнішій ситуації, очима кожна мати стежить за всіма успіхами й поразками свого чада, а її серце до останнього стуку захищатиме його від будь-якого негативу.

Бажано вимовляти молитовні слова в спокійному стані. Дихання повинне бути рівним. Ваші помисли повинні бути смиренними і чистими. Найголовнішим посилом в ваших словах повинні бути усвідомлені слова, які не містять ні злості, ні презирства, ні відчаю. Ніякі негативні думки не повинні вам заважати, адже мова йде про вашого сина.

Бажано вимовляти слова молитви в храмах і церквах, але можна робити це і вдома. Необхідно пам’ятати про те, що рекомендують вимовляти слова на колінах і виконувати земні поклони. Читати молитви бажано як вранці, так і ввечері.

Найважливіше — це віра в Господа і його прихильність до нас. Якщо ви будете всього дотримуватися, то ваші слова обов’язково будуть почуті.

Молитва за сина

«Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грішну і недостойну рабу Твою (Ваше ім’я). Господи, в ласці Своїй чадо моє (ім’я сина), помилуй і спаси його імені Твого ради. Господи, прости йому всі провини, вільні і невільні, скоєні ним перед Тобою. Господи, направ його на істинний шлях заповідей Твоїх і просвіти світлом Твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тіла. Господи, благослови його в будинку, біля будинку, в полі, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого володіння.

Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, що летить, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від смерті. Господи, захисти його від видимих і невидимих ворогів, від усяких бід, зол і нещасть.

Господи, зціли його від будь-яких хвороб, очисти від усякої скверни (вина, тютюну, наркотиків) і полегши його душевні страждання і скорботи. Господи, даруй йому благодать Святого Духа на довгі літа життя і здоров’я, здорового розуму.

Господи, дай йому Своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження.

Господи, даруй і мені, негідній і грішній рабі Твоїй, батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранку, дні, вечори й ночі, імені Твого ради, бо Царство Твоє, всесильне і всемогутнє. Амінь. Господи помилуй.»

Кожна мати переживає не тільки за своїх маленьких синів, а й за дорослих. Діти виростають, закінчують навчальні заклади і йдуть працювати. Але ситуації на роботі бувають різні. Що робити, якщо відносини в колективі не складаються? В даному випадку на виручку може прийти певна молитва. Цю молитву має читати ваш син самостійно.

Особиста молитва

«Волею Господа посланий ти мені, ангел-хранитель, захисник і піклувальник мій. А тому я кличу тебе в важку мить у своїй молитві, щоб оберіг ти мене від великої біди.

Гноблять мене наділені земної владою і немає у мене інший захисту, крім як влада небесна, яка над усіма нами стоїть і світом нашим управляє. Святий ангеле, обереги від утисків і образ від тих, хто піднявся на мене. Захисти від їх несправедливості, бо страждаю з цієї причини безвинно.

Прощаю, як Бог вчив, людям цим гріхи їх переді мною, бо то Господь підніс тих, які піднялись наді мною і випробовує тим мене. На все те воля Божа, від усього ж, що понад волі Божої, спаси мене, ангел-хранитель мій. Про що прошу тебе в своїй молитві. Амінь.»

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.