Кулінарія

Фаршировані кабачки — Смакуйте, просту в приготуванні страву

Літо – це пора вітамінної зарядки. Тому не упускайте шансу готувати щось смачненьке і корисне водночас.

Пропонуємо приготувати дуже смачні кабачки з начинкою. Готується страва дуже швидко, а результат неперевершений. Ця страва ідеально підходить тим, хто піклується про своє здоров’я.

Для приготування вам знадобиться:

  • Кабачок – 2 шт.;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Морква сира – половинка цілої;
  • Сир твердий – 100 грамів;
  • Часник – 2 зубки;
  • Сметана домашня – 1 столова ложка;
  • Майонез домашній – 1 столова ложка;
  • Кріп;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте кабачки кільцями, товщиною 0,5 см.
  2. Наріжте дрібно цибулю.
  3. Натріть моркву на дрібній тертці.
  4. Наріжте кріп.
  5. Вичавите часник.
  6. Змішайте майонез, сметану, часник, кріп, цибулю та моркву.
  7. Застеліть деко пергаментом. Викладіть кабачки.
  8. Посоліть та покладіть на кожне кільце начинку.
  9. Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.