Uncategorized

Ситуація на Херсонщині стає веселішою, але не для окупантів в/ч 74507…

Постачання західного озброєння активно триває, а з появою на фронті «HIMARS» рашисти із в/ч 74507 стали стурбовані власною безпекою.

Деякі військовослужбовці навіть намагаються «косити» від нічного патрулювання через активні дії херсонських партизанів і ховаються в лазаретах. Дії солдатів, швидше за все, пов’язані з нестачею приладів нічного бачення (ПНО). Адже за наказом комбата всі ПНО видаються виключно військовослужбовцям, які заступають на посади охорони командування військової частини. У свою чергу, випадки нападу на військовослужбовців РФ набирають обертів.

Також у підрозділах почалися обговорення можливого удару ЗСУ за їхніми позиціями з американської реактивної системи залпового вогню. Солдати переконані, що передати координати їх знаходження українцям, партизанам не складе особливих труднощів. Втім, є команда чекати і командування відмовляється реагувати на обговорення особового складу та не має наміру вживати жодних дій.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.