Кулінарія

Квaшені пoмідори в бaнках під капpоновими кpишками. Дyже прoстий pецепт – oдна дoба, і у вaс на стoлі смaчнезні пoмідорки, вiд якиx не відіpватися

Квaшені пoмідори в бaнках під капpоновими кpишками. Дyже прoстий pецепт – oдна дoба, і у вaс на стoлі смaчнезні пoмідорки, вiд якиx не відіpватися

Рецепт малосольних помідорів. Дуже швидка і елементарна консервація. Цим рецептом ділиться Україна сьогодні.

На засолювання знадобиться багато помідорів. Адже вони вийдуть надзвичайно смачними, спочатку будуть віддавати солодкістю, як справжні малосольні томати, а далі наситяться і будуть походити на швидке соління в бочці.

Необхідні інгредієнти:

Томати – 1 кг.

Часник – 1 головка.

Кріп і петрушка – по 1 пучку.

Вода – 1 літр.

Сіль – 2 ст. ложки.

Цукор – 1 ч. ложка.

Спосіб приготування

Для того, щоб наші помідори були дуже смачними, необхідно дотримуватися кількох основних правил.

По-перше: томати не повинні бути великими і перезрілими, з діаметром не більше 6 сантиметрів.

По-друге: біля плодоніжки на кожній помідорі робляться кілька проколів за допомогою тонкої голки або зубочистки.ЧИТАЙТЕ:

Потім всі томати ретельно миються і розкладаються по банках. Далі сіль і цукор необхідно розчинити в холодній воді. Після банки з овочами заливаються отриманим розсолом.

Після доливання розсолу необхідно очистити часник. Всі зубчики перерізаються навпіл і розкладаються рівномірно по банках. Далі потрібно крупно нарізати наявну зелень. Вона укладається зверху томатів.

Потім кожну банку потрібно накрити тарілкою або ж блюдцем. Використовувати капронові кришки можна, тому як вони будуть здуватися. Після накриття банки повинні простояти при кімнатній температурі не менше доби.

Через 24 години помідори потрібно спробувати. Якщо смак нормальний, то можна подавати овочі на стіл або починати з закачування на зиму. Якщо хочеться покисліше, то потрібно відставити банки ще на 12-24 години.

Малосольні томати з часничком будуть відмінною закускою як в літній час, так і в зимовий. Приготування малосольних помідорів не забирає багато часу, не більше 20-30 хвилин. Тривалість засолювання становить 24-48 годин. На третю добу їх можна сміливо вживати.

Смачного!

За матеріалами takprosto.cc

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.