Uncategorized

Під посольство РФ принесли гуманітарний “нежданчик”: фото та відео з місця події.

У Києві під посольством Російської Федерації розпочалась акція “Перший український гумконвой для Росії”.

Десетки людей зібрались біля посольства РФ через стан українських кораблів, які повернулися з анексованого Росією Криму. Зі суден зникла не лише зброя, а предмети побуту – туалети, кухонна плита та ліхтарі. 

Активісти вирішили матеріально “допомогти” росіянам та організували так званий “гумконвой”. Принесли туди туалети, туалетний папір з портретом Володимира Путіна і навіть спідню білизни. 

“Проте, як це часто буває у варварських країнах, у полоні, кораблі пережили акти вандалізму і туалетної наруги. Ми, як більш матеріально забезпечена і культурно розвинена нація маємо допомогти своїм меншим побратимам — росіянам”, – розповіли організатори акції. 

Новина доповнюється…

Дивіться відео з акції під посольством РФ у Києві: 

https://www.facebook.com/bodyaz/posts/10221996157559979
https://www.facebook.com/angelina.igorevna.9/posts/1015235945482454

Як Росія повернула Україні кораблі?

Росія повернула малі броньовані артилерійські катери ВМС України “Бердянськ”, “Нікополь” та буксир “Яни Капу” вранці 18 листопада. А 20 листопада всі українські судна прибули до порту Очакова.

Кораблі після року в російському полоні перебувають у жахливому стані. Так, росіяни познімали на суднах плафони, розетки і навіть унітази. А ще кораблі залишилися взагалі без електроніки: немає навігаційних систем та електронних компонентів бойових модулів, без яких кораблі не можна використовувати. Все це російська сторона залишила собі як “речові докази”.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.