Кулінарія

Незвичайні голубці по-румунськи. Гості завжди просять добавки

Ці незвичні для нас голубці готуються  з різного м’яса:  з індички, яловичини чи свинини.

Інгредієнти для приготування:

Готуємо голубці:

  • фарш (з будь-якого м’яса) – 150 г;
  • капуста – 1 качан;
  • рослинна олія
  • рис – 50 г;
  • вода – 100 мл;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль, перець (за смаком).

Готуємо «шубу»:

  • сир – 100 г;
  • сметана – 30 г;
  • часник – 3-4 зубчики;
  • помідори – 2 шт.;
  • кріп і петрушка;
  • сіль, перець (за смаком).

Покрокове приготування:

  1. В мікрохвильову піч покласти капусту, вибрати потужність 900 Вт, готувати 5-10 хвилин. Після цього занурити в холодну воду (листя відокремиться).
  2. Відварити до напівготовності рис, дати охолонути.
  3. Обсмажити цибулю і моркву, дати охолонути.
  4. Відварений рис обсмажені овочі додати у фарш, посолити та поперчити.
  5. Сформувати голубці, деко змастити олією, викласти готові голубці на деко.
  6. Сюди влити воду і накрити фольгою.
  7. Духовку розігріти до 200 °С, готувати страву півгодини.
  8. Щоб приготувати «шубу», треба натерти сир, порізати помідори, зелень, подрібнити часник.
  9. Сюди додаємо сметану, посолити, поперчити, перемішати.
  10. Приготовлену підливу розподілити по голубцях і запікати 10-15 хвилин.

Смачного! І не забудьте розказати нам про ваш досвід приготування в коментарях.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.