Uncategorized

Сало в особливому розсолі. Таке ви ще точно не куштували

За цим рецептом сало виходить дуже смачне. Розсіл надає йому неймовірного смаку. Спробуйте приготувати – і це буде вашим улюбленим способом приготування сала.

Інгредієнти:

  • Сало;
  • цибуля – 1 штука;
  • вода – 1 літр;
  • лавровий лист – 3-4 шт.;
  • часник – 3-4 зубчики;
  • кухонна сіль – 1 стакан;
  • чорний перець горошком – за смаком;
  • чорний мелений перець.

Приготування:

  1. Сало треба скласти в каструлю і перейти до приготування розсолу.
  2. Для розсолу треба в 1 л води розчинити 1 склянку солі, додати лавровий лист, перець горошком. Почистити цибулю і теж додати сюди, закип’ятити розсіл.
  3. Залити сало гарячим розсолом, зверху поставити гніт.
  4. Так настоювати 3-4 дні.
  5. Витягнути з розсолу, витерти і натерти попередньо подрібненим часником, поперчити.
  6. Зберігати в морозилці.

Приємного апетиту!

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації в матеріалах із посиланням на зовнішні джерела. Роміщення цієї публікаці на інших сайтах без відкритого активного посилання на LikeMe заборонено.